Veranderingsmanagement is meer dan het documenteren van de huidige (As Is) situatie en het bedenken van een mooi toekomstplaatje (To Be). Veranderingsmanagement is het actief leiden van het proces waarin uw organisatie, bedrijfsprocessen en uw mensen veranderen met als enig doel om een aantal vooraf gedefinieerde verbeteringen te realiseren.

Veranderen is leuk, maar ook moeilijke en tegen de menselijke natuur in, en kan pijnlijk, beangstigend en vermoeiend zijn. Het leiden van een veranderingsproces en uw medewerkers zover te krijgen dat zij zichzelf gaan veranderen is een enorme uitdaging. De sleutel tot succes is het geven van veel ruimte aan de energie en dynamiek van het veranderingsproces zonder de controle, de realiteit en de veranderingsdoelstellingen uit het oog te verliezen.

V I S MOCS levert het advies en de coaching & training die het uw medewerkers mogelijk maken om de volledige verantwoordelijkheid te nemen voor het veranderingsproces. Ook kan zij de juiste mensen en middelen leveren om uw organisatie door het veranderingsproces te gidsen.

 
> ga naar de V I S resultaten & referenties pagina