De wereld verandert, in een sneltreinvaart. Daarbij zijn een aantal belangrijke trends te ontdekken:

  • De prijzen zijn onder permanent druk komen te staan omdat concurrentie is toegenomen en markt barieres zijn weggenomen door bijvoorbeeld Internet en de globalisering van de economie. Om te overleven zal er dus continue op de kosten gelet moeten worden, ook en vooral wanneer het goed gaat. Operationele efficientie is het sleutelwoord.
  • De noodzaak om te veranderen heeft een permanent en continue karakter gekregen. Gestructureerde flexibiliteit en onmiddelijk in stelling te brengen slagvaardigheid zijn geboden.
  • De samenleving krijgt een steeds diversere en multiculturelere samenstelling, waardoor normen en waarden -ook voor bedrijfsorganisaties- verschuiven.

Om de uitdagingen van de dag van morgen te kunnen aangaan moet uw bedrijf op deze trends inspelen. Maar hoe? En wie kan het doen? En hoe houdt u toch grip op de situatie?

V I S MOCS levert de kennis en vaardigheden die het uw werknemers mogelijk maken om het veranderingsproces volledig in eigen hand te nemen en in het hart te sluiten.
Daarnaast kunnen onze hooggekwalificeerde professionals uw bedrijfsvoering en projecten leiden of weer op de juiste koers zetten. Door een sterke verbetering van de efficiëntie van uw operationele en/of project organisatie zijn kostenreducties van 20% haalbaar.

> ga naar de V I S veranderingsmanagement pagina
 
> ga naar de V I S resultaten & referenties pagina
> rechtermuis om Algemene Voorwaarden VIS MOCS BV te downloaden